Over ons

Omstreeks de eeuwwisseling startte de enthousiaste Pascale Thijs haar eigen damesboetiek in de Korte Gasthuisstraat in Turnhout en zo werd ‘All Fashion’ geboren. Op 16 jaar tijd groeide haar winkel uit tot een ‘place to be‘ voor de modebewuste vrouw.

In 2017 kreeg ik dankzij Pascale de kans om ook mijn meisjesdroom waar te maken en nam ik haar winkel over. Op de locatie in de Korte Gasthuisstraat mocht ik samen met Pascale drie jaar lang onze bestaande en nieuwe klanten in de watten leggen.

Maar als jonge ondernemer zat ik uiteraard niet stil. Al snel na de overname van All Fashion startte ik de eerste gesprekken om een winkel te openen binnen het nieuwe Turnova stadsproject.

Vanaf nu heten we jullie van harte welkom in onze gloednieuwe Experience Store. Op onze nieuwe locatie blijven we onze klanten verwennen en staat ons team elke dag met een brede glimlach klaar. Ook in de toekomst streven we eraan om iedere vrouw te helpen bij het uitkiezen van haar mooiste outfit. Dankzij ons breed merken- en matenaanbod van 34 t.e.m. 48 moet dit zeker lukken. Elk seizoen opnieuw mogen jullie van ons de mooiste seizoenscollecties en in- en outdoor events blijven verwachten.

 

Ik wens je veel shopplezier op onze webshop!

 

Liefs 

 

Julie