Algemene voorwaarden

ALGEMEEN 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst. Deze overeenkomst wordt afgesloten tussen een bezoeker van de website, hierna KLANT genoemd en Julie All Fashion (VERKOPER).

 

1. DE ONDERNEMING

Julie All Fashion 

Kursaalpoort 23 - 2300 Turnhout - België

[email protected] - 014 70 30 90

Ondernemingsnummer: BE 0668 743 536

 

2. BESTELLING

De koop-verkoopovereenkomst komt tot stand bij het plaatsen van de bestelling en de betaling te finaliseren. De klant ontvangt een bevestigingsmail die de bestelling inhoudt.

 

3. AANSPRAKELIJKHEID

Wij garanderen dat de door ons geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmede in voor de fabrieksgarantie van het aan u geleverde product.

 

Indien bij ontvangst van de artikelen er gebreken worden geconstateerd door de klant, dient deze onmiddellijk schriftelijk te melden via [email protected]. De gebreken dienen binnen de 8 kalenderdagen gemeld te worden aan de verkoper. Indien dit niet binnen bovenstaande termijn gebeurd, kan de verkoper niet aansprakelijk gesteld worden.

 

De verkoper kan niet aansprakelijk gesteld worden indien de geleverde artikelen aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of wanneer deze zelf gerepareerd en/of bewerkt zijn dit door de klant zelf of door derden. 

 

4. HERROEPINGSRECHT

 

Indien de klant niet tevreden is over zijn/haar aankoop, kan deze geretourneerd worden naar de verkoper. De retourkosten zijn voor de klant. De artikelen dienen geretourneerd te worden naar volgend adres: Julie All Fashion, Kursaalpoort 23 - 2300 Turnhout. Artikelen die worden geretourneerd dienen voorzien te zijn van de originele labels en mogen geen gebruikssporen vertonen. De klant dient de artikelen binnen de 14 kalenderdagen terug te sturen naar de verkoper. Indien de klant de retour niet binnen de 14 kalenderdagen verstuurd, wordt deze niet geaccepteerd door de verkoper. De bestelling kan hierbij terug ontvangen worden door de klant na betaling van de standaard verzendigskost. 

 

!!! Afgeprijsde artikelen kunnen enkel binnen de 3 dagen geretourneerd worden naar de verkoper. !!!

 

5. GETROUWHEIDSPROGRAMMA

 

Aankopen via de webshop zijn niet verbonden aan ons getrouwheidsprogramma. Het is niet mogelijk om uw aankoop op uw klantenkaart of Joyn kaart te plaatsen. 

 

6. BETALING

Betaling vindt steeds plaats via een beveiligd elektronisch platform met keuze uit Bancontact/Mistercash, Visa, Mastercard of per overschrijving. Wanneer de betaling niet is afgrond, wordt de bestelling niet behandeld. 

 

7. VERZENDING

Na het plaatsen van de bestelling wordt het order onmiddellijk behandeld. De verzending gebeurt binnen de 1-2 werkdagen via Bpost.

Enige vertraging in de uitvoering geeft in voorkomend geval geen recht op een schadevergoeding. Dit is ook geldig wanneer het pakket niet wordt afgehaald op het postkantoor en hierdoor automatisch terug naar de verkoper verzonden wordt. 

 

8. GESCHILLEN

Geschillen die voortvloeien uit deze overeenkomst worden beheerst door het Belgisch recht. 

 

9. BINDING

Bij het plaatsen van het order verklaart de klant akkoord te zijn met bovenstaande algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn steeds bindend.