Verzenden & retourneren

VERZENDEN

Verzendingen gebeuren via B-Post. Vanaf een bestelling van 100€ zijn er geen verzendkosten naar België. De verwachte levertijd bedraagt 2 - 4 werkdagen.

Julie All Fashion kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de bestelling. We doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken.

 

RETOURNEREN 

Indien de klant niet tevreden is over zijn/haar aankoop, kan deze geretourneerd worden naar de verkoper. De retourkosten zijn voor de klant. De artikelen dienen geretourneerd te worden naar volgend adres:

Julie All Fashion

Kursaalpoort 23 - 2300 Turnhout.

Artikelen die worden geretourneerd dienen voorzien te zijn van de originele labels en mogen geen gebruikssporen vertonen. De klant dient de artikelen binnen de 7 kalenderdagen terug te sturen naar de verkoper. Indien de klant de retour niet binnen de 7 kalenderdagen verstuurd, wordt deze niet geaccepteerd door de verkoper. De bestelling kan hierbij terug ontvangen worden door de klant na betaling van de standaard verzendingskosten.

Wanneer de klant zijn volledige bestelling retourneert naar de verkoper. Wordt de verzendkost van €7 aangerekend aan de klant. Indien de bestelling niet of gedeeltelijk wordt geretourneerd bij een besteding vanaf €100 draagt de verkoper deze kost.